• български
  • English

За нас

За Агрикол България

Агрикол България е водеща компания в изграждането на пластмасови и стъклени оранжерии, технически помещения, халета и други видове съоръжения.
Основният фокус на нашия бизнес е изграждането на експертни селскостопански структури (като оранжерии и оранжерии) и вътрешната инсталация на оборудването за тези структури.

Разработването на проекти в различни климатични условия и необичайни среди е стандарт за компанията. Завършихме съоръжения в такива отдалечени региони на света като Сибир, при екстремни пустинни температури в Близкия изток, много тропически региони на света, както и тежко снежно натоварване и екстремни ветрови условия.
За да се подготви мястото, да се изгради конструкцията, да се свържат електрически и водопроводни инсталации и да се инсталира оборудването, изграждането на оранжерии може да изисква координацията на много експерти. Когато решите да изберете Агрикол България за изграждане на вашата оранжерия, ние поемаме управлението на проекта, за да не се налага Вие. Ние се грижим за всичко споменато по-горе и повече;

Агрикол България е до Вас на всяка крачка. Вместо да се напрягате над проект за изграждане на оранжерия, прекарайте времето си в измисляне какво да правите с вашата оранжерия, след като бъде завършена.

НАШАТА МИСИЯ

Надяваме се да спечелим вашия бизнес чрез професионално обслужване, упорита работа, конкурентни цени, абсолютен ангажимент към вашите цели и точно изпълнение на проекта.

НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО

Ние предлагаме висок професионализъм и отговорност. Ние бързо отговаряме на всяко искане на нашите клиенти по най-висок стандарт и поставяме в приоритет клиентите ни да останат доволни.

НА ВРЕМЕ

Благодарение на нашата точност, проектите винаги приключват в уговорения срок. Това е в основата на нашето успешно и дългосрочно сътрудничество с всички клиенти.

ОПИТЕН

Нашият екип се състои от конструктори с дългогодишен опит. Качеството на нашите готови проекти е гарантирано от надзора на опитни супервайзори.

Характеристики на оранжерията

Оранжерията (наричана още оранжерия) е конструкция със стени и покрив, направена предимно от прозрачен материал, като стъкло, в която се отглеждат растения, изискващи регулирани климатични условия. Размерите на тези структури варират от малки навеси до промишлени сгради. Миниатюрна оранжерия е известна като студена рамка. Вътрешността на оранжерията, изложена на слънчева светлина, става значително по-топла от външната температура, предпазвайки съдържанието й при студено време.