• български
  • English

Вътрешно оборудване

Вътрешно оборудване

Отопление

Фирма Агрикол може да Ви предложи различни системи за отопление в зависимост от Отоплителната система в оранжерийната повърхност, културите, местоположението, периода на отглеждане. Според вашите нужди ние ще ви предложим най-доброто решение, адаптирано към условията на отглеждане. Можем да предложим стационарни и мобилни системи за отопление за оранжерии, целящи да намалят загубите на топлина и енергия, намалявайки същите времеви разходи за работа на оранжерията. Комбинация с тръбна шина за отопление и газов котел CO2 система.

Система Growlight

За отглеждане през зимата, за увеличаване на границата на добив. Инсталираме високотехнологична система за градинско осветление, адаптирана към вида на културите за подобряване на фотосинтезата. Високоефективни лампи за отглеждане, осигуряващи светлина с пълен спектър. Натриеви крушки, керамични металхалогенни крушки, метални халогенни крушки. Пълна независима система за повдигане или спускане на осветителна система. Правилен дизайн и надеждност.

Напояване

Можем да предложим широка гама от напоителни системи за оранжерии с напояване за почвено и безпочвено отглеждане. Капкомер с компенсация на налягането. Много точно изпълнение и еднаквост. Точно дозиране на течности за растителна защита. Помпени агрегати. Резервоари за съхранение на прясна вода. Резервоари за съхранение на дъждовна вода. Компютъризирани програми за изготвяне на рецепти.

Друго оборудване за оранжерии

Помпи – електрически и термопомпи, системата е напълно контролирана и адаптирана към вашите нужди.

Екрани – термична защита и ефекти на затъмняване за пестене на енергия, подобряване на влажността и контрола на климата.

Охладителна система – използване на горни напоителни системи имат огромни предимства в пластмасови и стъклени оранжерии през лятото и през зимата. Намаляване на вътрешната температура, повишаване на влажността, освежаване на въздуха са някои от предимствата.

Рециркулационни вентилатори – смесване на въздуха вътре в оранжерията за постигане на по-равномерен климат.

Пейки – неподвижни и подвижни пейки, изработени от алуминиева или поцинкована мрежа съчетани с различна система за напояване и торене, Възможност за инсталиране на система за отопление с топла вода, Различни размери според нуждите и размерите от заливи.

Система за управление на данни – за цялостно управление на данни за оранжерии.