• български
  • English

Поликарбонатни листове

Поликарбонатни листове

Tilara Polyplast, известен като най-големият азиатски производител на поликарбонатни и акрилни листове, се обедини с Agrikol Group, пионерска сила в иновациите в селското стопанство.

Поликарбонатните и акрилни листове на Tilara Polyplast получиха широко признание и одобрение по целия свят.

Техният широк глобален обхват ще играе ключова роля за успеха на това сътрудничество.

 

Tilara Polyplast Pvt. Ltd. също така е призната от правителството компания за стартиращ износ и с гордост изнася в повече от 25 страни.

Чрез използването на тези първокласни поликарбонатни и акрилни листове, тези оранжерии ще създадат перфектна среда за процъфтяване на растения, зеленчуци и други материали, позволявайки целогодишно отглеждане, защита от неблагоприятни метеорологични условия и ефективно използване на водата. Производствените му съоръжения са разположени на повече от 275 000 квадратни фута и са оборудвани с
усъвършенствани машини за екструдиране и технология за контрол на обработката за доставяне на висококачествени екструдирани пластмасови листове.

Изработват и специални профили за поликарбонатни плоскости и техния монтаж. Те притежават близо две десетилетия опит в индустрията за екструдиране и екипът им се състои от квалифициран и опитен персонал, който доставя постоянно висококачествени продукти всеки път.

 

 

Tilara Polyplast Pvt. Ltd. е одобрена от Бюрото по индийска стандартизация (BIS) производствена къща, отговаряща на IS 14443:1997. Те също така са сертифицирани по ISO 9001:2015 производствени компании. Под вдъхновяващото ръководство на техния главен изпълнителен директор, г-н Бриджеш Тилара, компанията не само е позиционирана като лидер в индустрията в управлението на околната среда, но също така дава пример, който другите да следват.

Това е постоянно усилие на Tilara Polyplast Pvt. Ltd., за да инвестират в технологии, инфраструктура и хора, за да гарантират, че техните продукти създават екосистема, която гарантира растежа, печалбата и добрата воля на всички свързани.

 

Прочетете повече за този продукт на уебсайта www.tilarapolyplast.com