• български
  • English

Flextech Solutions – LED светлини за отглеждане

Flextech Solutions – LED светлини за отглеждане

Flextech предлага мултинационална група от експерти с повече от десет години общ опит в производството на полупроводници и градинско осветление. Екипът на Flextech е разпръснат в Азия, Близкия изток и Европа, но компанията е основана и произвежда в Китай. С възможно най-малко CAPEX и OPEX те работят, за да осигурят балансирани решения за осветление, които максимизират добива. За да бъдат една крачка напред в разработването на продукти, те непрекъснато проучват приложения в градинарството с водещи университети и технологични партньори по целия свят.

 

Те си сътрудничат с добре познати доставчици на полупроводници и SMPS, за да доставят висококачествени, авангардни продукти, което ни позволява да предложим 5-годишна пълна гаранция.
Flextech полага толкова много усилия в разработването на LED светлини за отглеждане, които ще помогнат на вашите ферма на закрито успяват.
С тяхната мисия да подобряват добивите независимо от метеорологичната прогноза и мисията на Agrikol да осигурява устойчиви крайни резултати, няма съмнение в това да ви помогне да култивирате растеж. Ние от Agrikol group имаме удоволствието да обявим нашето партньорство с компанията Flextech за LED решения. С това партньорство нашите клиенти ще имат достъп до страхотни продукти, решения и опит от Flextech.

 

Производствен модул на закрито
Авангардно решение, създадено специално за процъфтяващите градски фермери, е производственият модул FlexTech. Тъй като LED технологията не произвежда топлина, осветителното тяло може да бъде поставено близо до растенията в допълнение към спестяването на енергия. Ние сме в състояние да разберем изискванията на растенията и да се стремим да подобрим нашите леки рецепти в резултат на задълбочени изследвания, проведени с водещи университети и изследователски центрове. FlexTech гарантира успешен растеж на културите във всяко съоръжение благодарение на високия си клас на защита IP65 и 50 000 часа живот.

 

Горно осветление за оранжерии
За градинарската промишленост Top Light LED високомощен модул за горно осветление е енергоспестяващ и екологичен продукт. Еквивалентите 400, 600 и 1000 W HPS могат успешно да бъдат заменени от приспособлението, което е модул. Нашите инженерни и научноизследователски екипи си сътрудничат, за да осигурят висококачествен продукт със здрав корпус, защитен фактор IP65, равномерна светлина и правилната светлинна рецепта. Животът на този продукт от 50 000 часа ще гарантира успешен растеж на културите във всяко съоръжение.

 

Можете да намерите по-подробна информация относно технологиите за LED светлини на уебсайта на Flextech:
Свържете се с нас днес, ако сте интересувате се от LED решения за вашия проект,

Свържете се с нас на calculations@agrikol.rs или info@agrikol.rs